Este sitio web utiliza galletas (cookies) propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación. Si continuas navegando, consideramos que nos das permiso para hacerlo.
Editorial Casals, Un paso adelante en la educación
CERCADOR

ALTRES SEGELLS

Combel Editorial

Combel Editorial

Combel Editorial és un segell que des de l'any 1989 edita llibres il·lustrats per a nens i nenes amb la intenció de posar al seu abast uns materials de qualitat que els acompanyin en la seva formació com a lectors. Pertany al grup Editorial Casals des de l'any 1994, tot i que manté una línia editorial i un catàleg independents.

El nostre catàleg comprèn un ventall molt ampli de títols, des dels llibres de roba o de bany i els llibres de tot cartró per als més petits, fins als contes i els llibres de coneixements per als nens i nenes fins a nou anys.

La selecció dels materials que editem es fonamenta en dos principis bàsics: la presència d'un valor educatiu al darrere, i l'exigència de qualitat, tant pel que fa al text com a la il·lustració. Aquests principis es tradueixen en el desig de recollir les propostes més interessants dels autors i il·lustradors nacionals, i el propòsit de fixar-nos en el que s'edita a l'estranger per traslladar els projectes més innovadors al nostre àmbit cultural.

> visitar web

Bambú Editorial

Bambút Editorial

Editorial Bambú és un segell jove d'Editorial Casals que, des de l'any 2006, edita obres literàries d'ara i de sempre per a lectors a partir de sis anys.

Els títols que integren el nostre catàleg pertanyen a gèneres molt diversos, però tots comparteixen un tret comú, prioritari i irrenunciable: la qualitat, literària i d'edició. Per això, el criteri de selecció no és menys rigorós pel que fa als autors de les il·lustracions que acompanyen alguns dels nostres llibres.

Des de les col·leccions de Bambú, volem transmetre uns valors i uns coneixements universals que, a més d'aportar cultura i saviesa, contribueixin a la formació intel·lectual i humanística del lector.

A Editorial Bambú tenim molt presents aquestes paraules del poeta J. V. Foix: «Llegir, llegir, llegir; caminar, caminar, caminar.» Per això, el nostre propòsit és fer llibres que acompanyin els lectors al llarg del camí de la vida.

> visitar web
Editorial Casals, SA
Casp, 79, 08013 Barcelona
Segells
Recursos
© 2007-2021 Editorial Casals, SA
Avís legal | Crèdits

Diseño

Vis-tek

Programación web

Mosaic Web Engineering